Visita a la central elèctrica del port de Maó

IMG 5492

El 15 de novembre de 2017 l'alumnat de Tecnologia Industrial de 1r de Batxillerat, acompanyats del seu professor Jaume Bonet, ha visitat les instal·lacions de la central elèctrica del port de Maó.

Ha estat una visita molt interessant en la qual un responsable tècnic de la instal·lació ha explicat el funcionament i les dades de producció d'electricitat de la central.

Llegeix més...

SORTIDA AL CIME I A MILÀ

cime3rESO

El passat dia 13 de desembre, el grup de 3r d'ESO E, juntament amb els professors de Tecnologia Eva Tarrés i Miquel Menorca, van fer una visita a les plaques fotovoltàiques del CIME i als aerogeneradors de Milà. Aquesta sortida està dins el programa de Salut Jove.

Llegeix més...

VISITA A LA CENTRAL ELÈCTRICA DEL PORT DE MAÓ

Visita central electrica port Mao novembre 2016

El 16 de novembre de 2016 tot l'alumnat de Tecnologia Industrial de 1r de Batxillerat, acompanyats del seu professor Jaume Bonet, ha visitat les instal·lacions de la central elèctrica del port de Maó.

Ha estat una visita molt interessant en la qual en Pere Fiol, responsable tècnic de la instal·lació, ha explicat el funcionament i les dades de producció d'electricitat de la central.

Llegeix més...

Visita a la central elèctrica del port de Maó

Visita central electrica port Mao

 

El 12 de novembre de 2015 tot l'alumnat de Tecnologia Industrial de 1r de Batxillerat, acompanyats del seu professor Jaume Bonet, i per la professora Verònica Garcia, ha visitat les instal·lacions de la central elèctrica del port de Maó.

Llegeix més...

Visita al Parc Eòlic de Milà

parc eolic

El 19 de gener l'alumnat de Tecnologia Industrial de 1r de Batxillerat, acompanyats del seu professor Jaume Bonet, ha visitat les instal·lacions del Parc Eòlic de Milà.

Llegeix més...

IES Cap de Llevant | C/Francesc F. Andreu, 2 | 07703 Maó, Menorca | Telf. 971353582 | iescapdellevant@educaib.eu

Estàs aquí:Home Departaments Tecnologia